Om Rivka

Hej och välkommen hit!

Jag är helt tokig i handarbete och det här är min nischade blogg. Jag märkte att handarbetet tog väldigt stor plats i min andra blogg, vilket inte riktigt var tanken. Så jag slutade handarbetsblogga där, något jag nu kommit att sakna. Så voil la!

Problemet löst. Eller snarare utmaningen, jag gillar det ordet bättre än problem. Jag är duktig på att snöa in mig och fastna i projekt. Ibland virkar jag så jag överanstränger muskler i ryggen och nålarna går av för att en vecka senare massproducera stickade strumpor. Jag måste vara bland de sämsta i världen på att vänta och då jag inte tycker om att sitta sysslolös så finns det alltid lite garn i min väska.

Inte nog med, jag är också en evig tidsoptimist som. Samtidigt är jag väldigt envis och är en typisk ska-bar:are, så jag kan bli sittande betydligt längre än planerat, då jag ska-bara..

Framför annat så sysslar jag mest med textil och garner, men eftersom jag är en mediamupp så händer det att jag redigerar bilder, böcker och film. I bland händer det att trä också ingår i mina idéer, men det är mer i praktisk bemärkelse i heminredningssyfte.

Då involveras ofta min sambo Gustav i vad han ofta tycker är knäppa idéer.Tanken med den här bloggen är att jag ska få utlopp för två av mina stora intressen, handarbeta och skriva. Förhoppningsvis ska bloggen inte bara tillfredsställa mina kreativa behov utan kanske göra världen lite roligare.